Verzendservices

Verzendservices voor zakelijke klanten

Als het gaat om zakelijk verzenden, veranderen de eisen dagelijks: de ene dag gaat het om een zending die op een heel specifiek tijdstip moet aankomen. En de volgende dag gaat het om een export waarvoor douanedocumenten nodig zijn. Daarom hebben we ons flexibele alles-in-één verzend- en boekingsplatform speciaal voor zakelijke klanten ontwikkeld.

Flexibele verzendservices voor elk bedrijf

Wij staan voor u klaar om nationaal en internationaal verzenden zo flexibel mogelijk te maken: Voor pallets, documenten en pakketten. Of het nu voor een klant overzee is of als u tussen verschillende bedrijfslocaties in Europa verzendt – wij zorgen ervoor dat alles veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Uw toegang tot eenvoudige verzending – klik door de demo

Eerste stap: Praat met ons over kortingen voor zakelijke klanten op maat. Tweede stap: Registreer u gratis. Derde stap: Vergelijk prijzen, verzendserviceproviders en levertijden en stuur uw zending met slechts een paar klikken op weg. (Demo is in het engels.)

Verzendservices: Vergelijk eenvoudig prijzen en levertijden

Vergelijk prijzen en transittijden in één oogopslag, volg uw zending met de geïntegreerde zendingopvolging en ontvang aan het einde een verzamelfactuur voor alle transportdienstverleners. De verzendopties op het boekingsplatform omvatten standaard- en expresverzending, import en export, luchtvracht, dezelfde dag, on-board koerier en nog veel meer. De keuze is aan u.

Deze voordelen wachten op u met LetMeShip

  • Eenvoudig zendingen boeken in één systeem
  • Betrouwbare verzendopties tegen eerlijke prijzen
  • Alle verzendaanbieders in één oogopslag
  • Individueel advies van logistieke experts
  • Transparantie voor alle zendingen met track & trace
  • Een overzichtelijke verzamelfactuur voor alle dienstverleners
Sales LetMeShip Deutschland / Schweiz / Österreich

Vraag het ons gewoon persoonlijk

Verzendvereisten in bedrijven zijn vaak complex en tijdrovend. Een taak waarbij je op onze ondersteuning kunt rekenen.

LetMeShip – uw partner voor deur-tot-deuroplossingen

Onze service voor zakelijke klanten begint bij uw voordeur. Ongeacht welke vervoerder u hebt geboekt of welke verzendservice u hebt gekozen, uw goederen worden direct bij u opgehaald.Met meer dan 3 miljoen zendingen per jaar staan wij en onze verzendserviceproviders voor betrouwbaarheid en stipte levering – of het nu gaat om pakketten, pallets, documenten of vracht in speciale formaten.

Zakelijke zending: online boeken gecombineerd met persoonlijke service

Een online multi-carrier platform bespaart u veel tijd in het boekingsproces, dat u zelf kunt beheren en de status kunt volgen via uw account. Bij ons vindt u altijd de beste transportservice tegen een betaalbare prijs. Daarnaast bieden wij u ook een toegewijd contactpunt voor al uw vragen over prijzen, douanedocumentatie of de functionaliteit van het platform. Neem contact met ons op voor bulkkortingen en individuele prijzen voor alle specials. Bekijk onze lijst met verzendkosten en services.